Bitcoin SV, EOS, Aave-prijsanalyse: 8 december


Ethereum is op korte termijn inactief geweest en Bitcoin-dominantie is de afgelopen dagen ook relatief vlak gebleven. De altcoin-markt wachtte op een uitbraak of een storing. Bitcoin SV kreeg te maken met sterke weerstand vanaf $ 180, terwijl EOS zwak probeerde voorbij het weerstandsniveau van $ 3 te komen, een beweging die een verzwakte bearish kracht zou signaleren.

Aave had een gestage stroom kopers, maar vertoonde een bearish divergentie, waardoor de prijs zou kunnen dalen

BSV zit sinds eind november in een opwaartse trend. Het weerstandsniveau in de regio van $ 180 is echter hoog. Een paar dagen geleden vormde de prijs een dalende driehoek (oranje) en brak uit, maar beren lieten niet toe dat het $ 183-niveau werd omgedraaid om te ondersteunen.

De MACD toonde het gebrek aan momentum voor BSV, nadat het de afgelopen dagen tussen $ 177 en $ 187 handelde. Een sprong van weerstand om $ 183 te ondersteunen is nodig voor stieren om te proberen het psychologische $ 200-niveau opnieuw te veroveren.

Net als veel andere altcoins zag BSV de afgelopen dagen ook een laag handelsvolume

EOS zette het thema van een verlaagd handelsvolume voort, aangezien het leek te consolideren onder het weerstandsniveau van $ 3. De prijs sloot buiten het dalende kanaal. Hoewel dit duidde op een bullish omkering, was er geen koopdruk om de prijs omhoog te drijven.

Een slotkoers boven $ 3 zou erop wijzen dat de bearish trend van de afgelopen weken is verzwakt. Zodra het momentum zwaait, kan EOS omhoog gaan naar $ 3,2, wat de basis van het kanaal was.

Bitcoin falls below $18,000. These are the following price levels to look at
Japans Kryptomarkt ist 2020 gereift, aber 2021 könnte es ein enormes Wachstum geben